Termeni și condiții

Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea site-ului în cele mai bune condiții, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații despre produse

mmdsz.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Înregistrarea ca utilizator

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente.

În cazul în care considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

mmdsz.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită aceste date personale către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul, adresa de e-mail și numele universității. 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către mmdsz.ro numai în scopul declarat al acestui site, adică crearea unor date statistice pentru uz intern și aceste date vor fi publicate fără nume. 

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, site-ul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

  • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un vizitator ajunge în site.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Asociația Studenților Maghiari din Târgu Mureș

  • Sediu social: jud. Mureș, Tîrgu Mureș, str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, nr. 38
  • Email: office@mmdsz.ro, tdk.mmdsz@gmail.com
  • Tel: +40 753115741, +40 365-806856
  • Reg. Com: 1/20949
  • Cod fiscal: 8434501