Dr. Gálmiklós Ádám

            “Visszatekintve az eddigi életemre, mindig is központi szerepet töltött be a manualitás. Gyerekkoromban azzal töltöttem legszívesebben az időmet, hogy valamit <<a két kezemmel csináltam>>. Az alkotás öröme azóta is elkísért, és meghatározta eddigi életutamat. Valószínűleg ez indított arra, hogy a középiskola elvégzése után fogtechnikusnak tanuljak.

            A fogtechnikai szakvizsga megszerzése után maradt bennem egy hiányérzet, ami arra indított, hogy felvételizve az egyetemre, tovább tanuljak. Így lett belőlem fogorvos.

            Már az egyetem utólsó éveiben keresgéltem olyan színvonalas rendelőt, ahol a szabadidőmben olyan elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhattam, melyeket az egyetemen nem kaptam meg. A Parodont Fogorvosi Rendelő, ahol azóta is dolgozom, remek lehetőséget adott erre, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok.

            Az elmúlt évek alatt körvonalazódott az az irány, ami iránt különös érdeklődést érzek: ez a protetika és a szájsebészet. Ez az érdeklődés inspirált a szakvizsgáim megválasztásában és további tanulmányaimban.

            A mostani előadásom egy speciális augmentációról szól, az arcüreg emelésről. Sokan azt tanítják, hogy ez az egyik legegyszerűbb augmentáció. Én nem rangsorolnám nehézség szerint a sinus elevációt, de szeretnék számos elméleti és gyakorlati információt átadni, ráirányítva a figyelmet az arcüregemelés buktatóira.

            Remélem ez segítség lesz azok számára, akik a szájsebészet irányában éreznek elhivatottságot.”

 

2013 - Parodontológia szakvizsga

2008 - Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga

2005 - Fogorvosi diploma (Semmelweis Egyetem)

1999 - Fogtechnikai szakvizsga