Közzétéve: 2017 márc. 29

 Yuppi! Már a TDK-n megszépítheted a gyerekek életét!

A Yuppi egy ingyenes tábor krónikusan beteg gyerekek és családjaik számára, mely Romániában elsőként, az élményterápia módszereit alkalmazza. Táborozói számára egy olyan biztonságos környezetet nyújt, melyben a gyerekek átléphetik a betegség szabta korlátokat, új kihívásokkal nézhetnek szembe, önbizalmuk, önértékelésük növekszik. Ebben a táborban nem a betegségé a főszerep, hiszen olyan programokon veszünk közösen részt, amelyek tele vannak érdekes kalandokkal, ahol a gyerekek igazán önmaguk lehetnek. Erre teremt lehetőséget a táborbeli program kavalkád: evezés, mászás, kézműves foglalkozások, íjászat, fotó, zene, színjátszás, lovaglás.

Hisszük, mindez hatással van fizikai állapotuk javulására is.

Táborainkban diabéteszes, onkológiai beteg gyerekek és fiatalkori sokízületi gyulladásos gyerekek tudnak részt venni. Idén pedig sor kerül az első Családi Turnusra, ahol 0-10 év közötti onkológiai beteg gyerekek vehetnek majd részt családjukkal együtt. A résztvevő családoknak lehetőség adódik közös élmények gyűjtögetésére, illetve a tábor arra is igyekszik majd keretet biztosítani, hogy a betegség helyett, figyelmüket egymásra és a közös kihívásokra fordíthassák.

Az idei Nemzetközi Maratonon Kolozsváron, április 9-én 21 fiatal fog táborunkért rajthoz állni. Futásuk célja, hogy adományokat gyűjtsenek a Yuppi számára. Ezen csapat támogatásában kérjünk most az Ön segítségét is!

Bővebb információkat találhat az alábbi hivatkozáson vagy kérdéseit felteheti a rendezvényen, a Kultúrpalotában jelen levő önkénteseinknek.

http://yuppicamp.galantom.ro/maraton2017

Köszönjük a ránk szánt idejét és segítségét!

Tisztelettel,

A Yuppi Tábor csapata